RECENSIES

Bericht,
Ik kom wekelijks hier dansen, de dansvloer is erg fijn, ruim en zonder richels.
Wel jammer dat ik voor de garderobe moet betalen.

Bedankt voor je reactie, per heden is de garderobe gratis.

Bericht,
Ik mis de wisseldans, muziek oke, wel een beetje veel stijdans muziek.

Bedankt voor je reactie, de muziek wordt aangepast aan de wensen van de gasten, zijn er veel stijdansers dan is het aandel salsa / merenque, bachata wat kleiner. Wij proberen hierin in leuke mix te maken van alle muziek stijlen. Een sneeubal dans zie ik ook wel zitten, ik ga dit gelijk doorgeven aan demuziek verzorgers.

Bericht,
Ik vind het helemaal top , mooie ambiance en leuke gasten.
Kritiekpuntje De ene keer hoor je de DJ niet de andere keer teveel, wel goed dansbare muziek.

Bedankt voor je reactie, ik denk dat je Guus ( Dr. Dancealot bedoelt, ik ga het door geven.)

Bericht,
Lekker ongedwongen dansen, iedereen doet z’n ding. De muziek mag wel wat moderner

Bedankt voor je reactie, ik snap het wel de oudere muziek geeft wel wat sfeer, het draaien van de nieuwste hits is niet voor iedereen een pre maar

Bericht,
Ik hou vooral van de muziek van de 70 en 80-er jaren, ik heb het vermoeden dat de Dj steeds meer top 40 muziek draait, hoeft van mij niet, alleen Caro Emerald vind ik goed.

Bedankt voor je reactie, iedere gast heeft zijn eigen muzikale voorkeur, wij doen ons uiterste best hier de juiste keuzes in te maken.

Bericht,
Ik kam vorige week om 21.45 uur en kreeeg geen gratis koffie meer, dit vindt ik een zeer kwalijke zak, het is de laatste keer dat ik gewest ben.

De gratis koffie en thee zijn van oorsprong gratis tot 21.15 uur, de is inmiddels opgerekt naar 21.30, als de kannen nog niet leeg zijn sons tot 21.40 uur. Is de koffie en thee 21.30 niet meer vooradig, dan hoeft het personeel geen koffie meer te zetten voor gratis afgifte.

Bericht
Als er levende muziek is is het vaak veel drukker, waarom doe je dit niet elke week.

Bedankt voor je reactie, wat u zegt klopt maar ten dele,
natuurlijk geeft levende muziek een andere draai aan Friday dancing, vooral omdat het weer wat anders is. Voor de komende tijd hebben wij dan ook meerdere muziekmakers ingehuurd. Als je onze agenda bekijkt dan kunt u zien dat wij een afwisselensd programma hebben voor de komende tijd.

Bericht,
Ik zag dat jullie een nieuwe site  hebben voor het Friday dansen. Ik vind dansen altijd erg leuk, maar mis bij jullie een dj die wat moeite doet om contacten tussen de dansers te leggen. Een “wisseldans” of “vrouw vraagt heer” zou daarbij kunnen helpen. Verder mis ik wat slownummers. Het is per slot van rekening een single avond J. Het al opruimen terwijl er nog gedanst wordt, vind  ik niet zo gastvrij. Verder is het een prachtige zaal en de muziek is ook afwisselend. Leuk dat er ook af en toe een salsa of bachata gedraaid wordt.

Ik heb het gelezen, en wij gaan in ieder geval later opruimen en een slowblok per heden  invoeren.

 

Ook reacties? Stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Nieuws Agenda

Wist u dat..

  • Wij gratis koffie serveren
  • Altijd afwisselende muziek!
  • Wij verschillende apparatuur als tablets, dvdspelers en fotocameras verloten onder de gasten.
  • Wij ook danslessen verzorgen, kijk op danceworld.nl
  • Uw eigen droomfeest? partydream.nl